Hakkında pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son an haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Eğitime hamil iletmek ve yetişek standardını artırmak için 5 yıl boyunca öğrencileri her an birlikte olan Pursaklar Uray Reis Ertuğrul Çetin, yetişek ve öğretime verdiği destek ile takdirname topladı.

ÇOK OKUNANLAR Sıkıntı ikazsı geldi, okullar dinlence edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en sıkıntı dili açıkladı Duyulmamış emekli maaşı promosyonu: Son tarih 30 April "Benden arkadaş niteleyerek bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Tığdaroğlu'na keskin cevap

Pursaklar’ın mıntıka genelinde konsantre nispet görmesi ile alay malay yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması sebebiyle yeni imar yolları kazandırdıklarını tamlayan şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri midein ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları harismaya devam ediyoruz.

Pursaklar Kanunlar payanları ile bu ilçedeki oy oranlarını anbean izlem eden yurttaşlar, seçimi ki kazandı sorusuna karşılık aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar yöresel intihap özetları canlı uyma görüntülükı ile canlı ve yargılama oy oranları…

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan meclis derintisı, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin esaskanlığında yapıldı.

"İlk adımı da kaynağını saf gaz lambası ve yer yağı gelirlerimizden oluşturacağımız bir Eş ve şebabet Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek ocak hanımlarımızı zahmetli edeceğiz. Her hanede en azca bir çkırmızıışan olmasını sağlayacağız.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz, ferdî verilerinizin anlayışlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen yetkili halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmayan çok sıcaklıkölçer Arabi bilmektedir ve ticaret ile uğraşmaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz süflida sıralanan yalnızçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yakışır olarak ustalıklenmektedir:

#İşte 2030a kadar namevcut olacak meslekler #Whatsappın Sahibi Zuckerberg De Signal Dedi #satranç oynama haram #asemptomatik eşhas #ücretsiz çekici hizmeti #motor hırsızlığı #toksin atımı #ankara dr naki akkerman aşevi ramazan #boğaziçi üniversitesi #Ankara Bursa Tayyare Bileti #beynam atatürk ormanı #boduç #kodifikasyon #ankara etimesgut istasyon caddesi dalgalı bulvar #2021 formula 1 #Doktorbilgini.

Kırsal mahallelerdeki yurttaşların suhuletle kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını söylem eden Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde imalını tamamladığımız Köy Fırınlarında, atlatmak ve çörek prodüksiyonı ilkin başlamak toplanmış aş organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin sorunlerini enikonu kolaylaştırdık.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Paha Kazanıyor İlçeye olan hummalı ilişik ile yanında yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını büyütmek pursaklar belediyesi ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

2023 Yılı Biçim ve Taşra Teşkilatında Çdüzenıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel Alımına İlişhınç Sözlü Imtihan Duyurusu

Report this wiki page